Adopteer een egel

with Geen reacties

Wat is nou leuker dan een egel met jouw naam of de naam van je pasgeboren neefje of nichtje? Een verrassend cadeau waarmee je ook nog de egels in Nederland steunt.

 

Adopteer een egel en geef uw adoptie-egel de naam van uw keuze. Ook leuk als geschenk voor een geboorte, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.

Vanaf € 50,00 steunt u al een egel. Bovendien ontvangt de adoptant 2 keer een gepersonaliseerde update via whats app in de vorm van foto, verhaaltje en/of filmpje, over de ontwikkeling van de geadopteerde egel. En natuurlijk een adoptie certificaat in digitale vorm van uw egel.

Wilt u liever een papieren certificaat plus een egelknuffel als aandenken of cadeau? Dan kunt ervoor kiezen om het pakket thuisgestuurd of gestuurd naar ander adres als cadeau te ontvangen. De kosten van dit adoptiepakket bedragen dan € 70,00 incl. verzendkosten.

Wij sturen uw pakket naar elk gewenst adres in Nederland.

Geïnteresseerd? Schrijf u in via dit formulier en we nemen contact met u op. Graag in ‘bericht’ het mobiele nummer waar wij de foto updates naar toe sturen (indien dit afwijkt van uw eigen nummer). U hoort van ons zodra er een egel beschikbaar is voor adoptie.

U kunt ook in de SHOP - Adoptie met digitaal certificaat direct naar dit artikel gaan. Of naar SHOP - Adoptie met knuffel en papieren certificaat te gaan.
Vergeet dan niet bij het afrekenen aan te geven wat u wilt: (naam van de egel en wie de updates moet krijgen (extra contact gegevens invoeren))

Help egels op hun weg terug naar de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *