Adopteer een egel

with Geen reacties

Wat is nou leuker dan een egel met jouw naam of de naam van je pasgeboren neefje of nichtje? Een verrassend cadeau waarmee je ook nog de egels in Nederland steunt.

 

Adopteer een egel en geef uw adoptie-egel de naam van uw keuze. Ook leuk als geschenk voor een geboorte, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.

Vanaf € 27,50 steunt u al een egel. U ontvangt hiervoor een adoptie certificaat en 3 x een update (foto en of verhaal) (in digitale vorm) van uw egel.

Wilt u liever een papieren certificaat als aandenken? Dan kunt ervoor kiezen om het pakket thuisgestuurd of gestuurd naar ander adres als cadeau te ontvangen. De kosten van dit adoptiepakket bedragen dan € 35,- incl. verzendkosten.

Wilt u liever een papieren certificaat plus een egelknuffel als aandenken of cadeua? Dan kunt ervoor kiezen om het pakket thuisgestuurd of gestuurd naar ander adres als cadeau te ontvangen. De kosten van dit adoptiepakket bedragen dan € 42,50 incl. verzendkosten.

Wij sturen uw pakket naar elk gewenst adres in Nederland.

Adopteer een egel

Geïnteresseerd? Schrijf u in via dit formulier en we nemen contact met u op. Graag in ‘bericht’ het mobiele nummer waar wij de foto updates naar toe sturen (indien dit afwijkt van uw eigen nummer). U hoort van ons zodra er een egel beschikbaar is voor adoptie.

Help egels op hun weg terug naar de natuur.

Leave a Reply