Adopteer een egel

with Geen reacties

Voor (baby)egels die ziek of zwak bij ons komen en intensieve zorg nodig zullen hebben, zoeken we extra steun in de vorm van adoptie. Deze egels komen bij ons op de IC of quarantaine afdeling. Naast intensieve (medische) zorg, krijgen deze egels ook ‘verrijking’ in hun hok. Zo stimuleren we hen om bezig te blijven om terugkeer naar de vrijheid en natuur te vereenvoudigen.

Wanneer u besluit om een van onze extra-zorg egels te adopteren, mag u het diertje zelf een naam geven. U ontvangt een adoptie certificaat en wanneer u dit wenst, ontvangt u (via what’s app) updates en foto’s over zijn of haar voortuitgang. Ons doel is om de egels gezond weer uit te zetten, dus natuurlijk laten we u ook weten wanneer uw adoptie-egel wordt uitgezet.

De kosten van adoptie inclusief digitaal certificaat en updates bedragen € 25,00.

Kosten adoptie met papieren certificaat en egelknuffel bedragen € 35,00

Adopteer een egel

Een geadopteerde egel die de naam van een van uw familieleden of vrienden draagt is ook een leuk geschenk.

Geïnteresseerd? Schrijf u in via dit formulier en we nemen contact met u op. Help egels zoals Bart (foto).

Op de foto rechts staat egeltje Bart. Hij werd binnengebracht in hartje winter. Hij was bij mensen voor de deur gaan liggen omdat hij echt niet meer kon. Koud en uitgehongerd heeft hij bij ons de tijd gehad om aan te sterken. Inmiddels in Bart door naar een uitwentuin, als tussenstation op weg naar de natuur.

Egeltje Bart

Leave a Reply