Het opvangen van +- 1200 egels per jaar lukt ons niet zonder uw hulp! Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen benaderen. U kunt ons helpen door uw familie, vrienden, kennissen en collega's te benaderen! Lees hieronder meer over het mobiliseren van uw vrienden.

Wij dreigen dakloos te worden! Daarom zijn wij een speciale noodactie gestart om Egelbescherming Nederland en Eekhoornopvang Nederland, welke een dak delen, te redden! U kunt ons helpen via onze actiesite www.toekomstvoordieren.nl.

Wij zijn actief op Youtube, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Het is belangrijk om zoveel mogelijk volgers te krijgen zodat de actie een brede uitstraling krijgt. Like ons en verspreid onze berichten naar uw achterban.

Het is ook mogelijk om een leuk (eigen gemaakt) product, dienst of dagje uit aan te bieden voor onze noodactie Toekomst voor Dieren. Het voordeel voor de aanbieder is dat ze gratis reclame op onze website krijgen in de vorm van een eigen pagina, met informatie over hun bedrijf, het product en een verwijzing naar hun website. Gezamenlijk bepalen we de prijs voor het aanbod en de bezoekers kunnen dit via onze website kopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de actie.

Deze noodactie is zo groot in omvang dat de actie verspreid moet worden over een heel groot gebied. Spreek uw achterban aan en laat zij ook weer hun achterban aanspreken. Dit kunt u doen door de flyers en de posters te downloaden en te (laten) verspreiden. Wilt u het grootschalig aanpakken en heeft u veel flyers nodig? Fantastisch! Dan kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier voor meer informatie en flyers. Benader ook winkels, uw eigen kapper, uw bibliotheek en andere bedrijven om de actie te steunen. Denk ook aan de flessenactie waarbij het statiegeld ten goede komt aan de actie. Heel belangrijk bij dit alles is, dat elke geslaagde contact doorgegeven wordt aan ons via het contactformulier zodat de gulle gevers vermeld kunnen worden!

Verspreid de poster op zoveel mogelijk plaatsen en let ook op of deze daar blijft hangen. Let wel op dat u het enkel met toestemming van de eigenaar mag plaatsen, met uitzondering van vrije plakplaatsen! Deze poster is gratis te downloaden maar ook bij ons te verkrijgen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Tijdens het Toekomst voor Dieren evenement in september houden we een grote loterij en boeken en dvd-markt. U kunt hiervoor mooie prijzen, antiek, curiosa, boeken en dvd’s inbrengen.

Toekomst voor Dieren Douwe Egberts Al jaren sparen onze donateurs mee met hun DE-zegels. Hiervan kopen wij de loterijprijzen en koffie voor onze medewerkers. Spaar mee! U kunt ze opsturen naar: Egelbescherming Nederland
Landweg 3 1276AS Huizen

collectebus Toekomst voor dieren Egelbescherming Eekhoornopvang Plaats een collectebus op uw werk, bedrijf of in uw winkel. Wilt u hieraan mee werken? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt contact met u op voor de afhandeling.

Kerstpakket Toekomst voor Dieren Kerst 2015 Voor Kerst 2015 kunt u met uw collega’s afspreken dat het bedrag van de kerstpakketten overgemaakt wordt naar de actie Toekomst voor Dieren.

c1000 toekomst voor dieren Lege flessen voor het goede doel is een algemeen fenomeen aan het worden waar de moderne innamemachines al op zijn aangepast. U kunt vaak al zelf aangeven of u wilt doneren of zelf het bonnetje wilt innen. De agenda van de lege flessen acties zijn al vaak maanden vooruit volgeboekt. Vraag aan uw supermarkt wanneer er weer een gaatje is en of de actie Toekomst voor Dieren dan ingeboekt kan worden. Geef alle informatie met contactpersoon bij de supermarkt via het contactformulier aan ons door en wij dragen zorg voor alle materialen.

Draagt u de actie een warm hart toe? Meld dit dan op uw eigen website en sociale media. Een persoonlijke aanbeveling werkt het beste!

social media toekomst voor dieren

nieuwsbrief-2 copy Werkt u in de media of is er in uw bedrijf een nieuwsbrief of ander communicatieitem? Schrijf dan een stukje over de actie in dit orgaan. U kunt via het contactformulier een persbericht en foto’s opvragen.