SPECIALE AANBIEDING UITGAVEN EGELBESCHERMING, VOOR OPVANGCENTRA EN DIERENAMBULANCES


Egelbescherming Nederland richt zich sinds 2021 vooral op de verspreiding van informatie, het geven van voorlichting, het ontwikkelen van goede egelproducten en het geven van noodhulp aan egels in gebieden waar reguliere hulp ontbreekt of tijdelijk is uitgevallen.


Voor de donateurs publiceren wij sinds 2023 het magazine Egels & Eekhoorns, wat twee keer per jaar verschijnt. Dit magazine bevat allerlei informatie over deze prachtige dieren en richt zich tegelijkertijd op het behoud van het leefgebied van de egel en het bevorderen van biodiversiteit in de tuinen van particulieren en overheid.


Een aantal opvangcentra en dierenambulances hebben belangstelling getoond voor onze uitgaven, vandaar dat we nu komen met een speciale aanbieding om deze publicaties met korting aan te bieden.

MAGAZINE: EGELS & EEKHOORNS

Het magazine Egels & Eekhoorns is verschenen ten behoeve van onze donateurs bij een minimale donatie van € 30,- per jaar. Het magazine verschijnt twee maal per jaar. Het maken en verzenden brengt natuurlijk kosten met zich mee en daarom bieden wij dit magazine voor € 15,- per jaar aan. Helaas kunnen wij deze uitgaven niet gratis aanbieden.
Egelbescherming Nederland ontvangt geen enkele subsidie en is volledig afhankelijk van donaties.


AANBIEDING MAGAZINE:

  • Abonnement op Egels & Eekhoorns voor € 15,- per jaar. Dit is inclusief verzendkosten. Het magazine wordt tweemaal per jaar toegezonden. Als u meer magazines per keer wilt ontvangen geeft u dat aan op onderstaand bestelformulier.
  • Je kunt er ook voor kiezen om vanaf oktober elk jaar zelf de twee uitgebrachte magazines in één keer te kopen voor € 12,50 in onze webshop, exclusief € 4,75 verzendkosten.

LET OP: deze aanbieding is uitsluitend geldig voor organisaties.

€ 15,00
Te betalen: € -
Totaal: € -

BOEK: EGELHUIZEN IN GEBRUIK


De wildgroei aan commerciële, veel te kleine en slecht ventilerende, egelhuizen is oneindig groot en er was een duidelijk gemis aan kennis waaraan een goed egelslaaphuis zou moeten voldoen. Ruim 25 jaar werken wij al met veel grotere egelhuizen en hebben de afgelopen drie jaar uitgebreid onderzoek gedaan en een groot aantal egelhuizen getest.


Het boek geeft antwoord op vragen hoe om te gaan met een egelslaaphuis, waar deze te plaatsen, welke nestmaterialen te gebruiken en hoe en wanneer deze schoon te maken.
Verder bevat het een bouwtekening met uitgebreide bouwinstructie van ons nieuwe egelslaaphuis HedgyHome 1.0 met materialenlijst en zaaglijst om zelf een egelslaaphuis te bouwen welke voor elke functie waar het voor bedoeld is, geschikt is. Dit egelhuis is door ons ontwikkeld en natuurlijk net zo uitgebreid getest als de andere egelhuizen.

Egelbescherming Nederland heeft het boek zelf officieel uitgegeven. Daardoor geldt de wettelijk vastgestelde verkoopprijs van € 18,95 per exemplaar. Dat betekent dat wij niet onder deze prijs mogen verkopen. Wel mogen wij de boeken aanbieden aan organisaties (w.o. opvangcentra en dierenambulances) met een korting van 42%. Deze korting ontvangt de boekhandel ook. Als jullie het boek via jullie (web-)shop verkopen betekent dat wel dat jullie de wettelijke verkoopprijs van € 18,95 aan moeten houden. De winst is vanzelfsprekend voor jullie organisatie zelf.

AANBIEDING BOEK: Egelhuizen in gebruik

  • Boek Egelhuizen in gebruik is te koop voor € 11,- per stuk, exclusief verzendkosten. Tot en met 4 exemplaren zijn de verzendkosten € 4,75. Daarboven tot en met 20 exemplaren € 7,50
€ 11,00
Te betalen: € -
Totaal: € -