Steun de Egelbescherming

U kunt de egels en Egelbescherming op verschillende manieren steunen met een financiële bijdrage. Uw steun is zeer welkom en wordt enorm gewaardeerd! Zowel een eenmalige als een structurele gift is mogelijk. U bent vrij om een bedrag te kiezen. Het bedrag komt volledig ten goede aan de verzorging en het behoud van de egels.


Als donateur ontvangt u ons jaarverslag en onze nieuwsbrief. Beide informatieve uitgaven bevatten een terugblik van het afgelopen egeljaar, interessante egelfeiten en informatie over het wel en wee van onze egels in de opvang. Mooie foto’s, boeiende verhalen maar ook praktische tips om egels in uw omgeving bij te staan.


Steun de Egelbescherming eenmalig

Bij de eenmalige gift bent u vrij om een bedrag te kiezen.

Het bedrag komt volledig ten goede aan de verzorging en het behoud van de egels.

Na het afronden van de gift komt u op een pagina waarin u meer gegevens kwijt kunt, maar voor een eenmalige gift is dat niet nodig.

.

.

Bedrag


Steun de Egelbescherming structureel

En word Donateur: Het mooiste voordeel is natuurlijk dat u als donateur helpt de egels te redden! Maar als vaste donateur, vanaf 15 euro per jaar, ontvangt u ook nog elk jaar ons jaarverslag. Dit verslag staat vol met prachtige foto’s van de dieren, het werk wat wij doen, leuke weetjes, cijfers en nog veel meer.

Vergeet niet in uw bericht aan te geven dat u een vaste donateur wilt worden. U wordt na het invullen van dit formulier en het afhandelen van de betaling doorgestuurd naar een pagina waar we de rest van uw gegevens vragen.

Bedrag