Steun de Egelbescherming

U kunt de egels en Egelbescherming op verschillende manieren steunen met een financiële bijdrage. Uw steun is zeer welkom en wordt enorm gewaardeerd! Zowel een eenmalige als een structurele gift is mogelijk. U bent vrij om een bedrag te kiezen. Het bedrag komt volledig ten goede aan de bescherming en het behoud van de egel en zijn leefgebied.


DOE EEN GIFT

U kunt hieronder met iDeal vertrouwd, veilig en gemakkelijk aan de Egelbescherming doneren. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks een gift overmaken op: NL22 INGB 0007 6201 38 t.n.v. Egelbescherming Nederland.

Alvast onze hartelijke dank!


Velden met een * zijn verplicht.

<p></p>


Ja, ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van de Egelbescherming.
Totaal: € -


.

.

WORD DONATEUR

Het mooiste voordeel is natuurlijk dat u als donateur structureel bijdraagt aan de bescherming en behoud van van de egel en zijn leefgebied! Als vaste donateur, vanaf 30 euro per jaar, ontvangt u ook nog elk jaar ons jaarverslag.

Vergeet niet in uw bericht aan te geven dat u een vaste donateur wilt worden. U wordt na het invullen van dit formulier en het afhandelen van de betaling doorgestuurd naar een pagina waar we de rest van uw gegevens vragen.

Bedrag

Periodiek overschrijven

U kunt uw bijdrage ook zelf periodiek overschrijven via IBAN NL22 INGB 0007 6201 38 t.n.v. Egelbescherming Nederland of via NL64 SNSB 0785 5197 50 t.n.v. Egelbescherming Nederland

Annuleringsbeleid: Uw jaarlijkse gift is elk moment opzegbaar. Dit doet u door ons een bericht te sturen met uw gegevens en te vragen om de jaarlijkse afschrijving stop te zetten.