Met uw hulp kunnen wij egels blijven redden. Jaarlijks vangen wij zeker 1200 egels op. Dit maakt ons de grootste egelopvang in Europa. De egels die wij opvangen zijn egels welke aangereden zijn door auto's, te vroeg wees zijn geworden, slecht uit de winterslaap gekomen zijn of aangevallen zijn door honden. Helaas komt het ook voor dat wij mishandelde egels binnen krijgen.


Doordat wij geen overheidssubsidie ontvangen zijn wij volledig afhankelijk van giften. Daarom kunnen wij alle hulp gebruiken die gegeven kan worden. Elke donatie is meer dan welkom, klein of groot. Ook hebben wij tuinhouders nodig waar de egels die 'ontslagen zijn uit ons ziekenhuis' voorzichtig terug de natuur in gezet kunnen worden. U kunt ons ook in uw testament laten opnemen en u kunt vanaf januari, 2014 eenvoudig periodiek schenken en de gift aftrekken bij de belastingdienst. Daarnaast zijn wij een noodactie gestart omdat wij dringend een nieuw onderkomen nodig hebben voor ons wildlife hospitaal!

Al deze informatie staat op de betreffende pagina's nader omschreven. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op!