Wilt u donateur worden of een eenmalige donatie plaatsen? Fantastisch! U kunt het formulier hieronder invullen en uw donatie handmatig overmaken op NL22INGB0007620138 t.n.v. Egelbescherming Nederland o.v.v. Donatie namens (uw naam).donateur1

Help ons!

donateur2

Nog even de voordelen op een rij

Het mooiste voordeel is natuurlijk dat u als donateur helpt de egels te redden! Maar als vaste donateur, vanaf 15 euro per jaar, ontvangt u ook nog elk jaar ons jaarverslag. Dit verslag staat vol met prachtige foto’s van de dieren, het werk wat wij doen, leuke weetjes, cijfers en nog veel meer.

donateur3

iDEAL

Wij zijn druk bezig met iDEAL ook op deze website beschikbaar te stellen. Maar voor nu verwijzen wij u graag door naar onze actiesite Toekomst voor Dieren. Hier kunt u eenvoudig middels iDEAL een donatie plaatsen.

Klik hier en u wordt doorgeleid naar een virtueel product van 2,50 euro. Het aantal kunt u verhogen naar bijvoorbeeld 10 exemplaren, waardoor u 25 euro doneert. Gelieve hierna het contactformulier in te vullen of tijdens het plaatsen van de donatie aan te geven dat het gaat om een donatie voor de Egelbescherming.

Wij zullen zo spoedig mogelijk iDEAL realiseren op deze website. Bedankt voor uw begrip.