Helaas is de shop tijdelijk gesloten i.v.m. inventarisatie

In plaats daarvan kunt u de Egelbescherming wel steunen door een gift of donatie te doen.

 

 

 


DOE EEN GIFT

U kunt hieronder met iDeal vertrouwd, veilig en gemakkelijk aan de Egelbescherming doneren. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks een gift overmaken op: NL22 INGB 0007 6201 38 t.n.v. Egelbescherming Nederland.

Alvast onze hartelijke dank!

Velden met een * zijn verplicht.

<p></p>

Ja, ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van de Egelbescherming.
Totaal: € -

.

.

WORD DONATEUR

Het mooiste voordeel is natuurlijk dat u als donateur structureel bijdraagt aan de bescherming en behoud van van de egel en zijn leefgebied! Als vaste donateur, vanaf 30 euro per jaar, ontvangt u ook nog elk jaar ons jaarverslag.

Vergeet niet in uw bericht aan te geven dat u een vaste donateur wilt worden. U wordt na het invullen van dit formulier en het afhandelen van de betaling doorgestuurd naar een pagina waar we de rest van uw gegevens vragen.

Bedrag

Periodiek overschrijven

U kunt uw bijdrage ook zelf periodiek overschrijven via IBAN NL22 INGB 0007 6201 38 t.n.v. Egelbescherming Nederland of via NL64 SNSB 0785 5197 50 t.n.v. Egelbescherming Nederland

Annuleringsbeleid: Uw jaarlijkse gift is elk moment opzegbaar. Dit doet u door ons een bericht te sturen met uw gegevens en te vragen om de jaarlijkse afschrijving stop te zetten.