Goede Vrijdagactie: Loterij voor bestrijding Egelziekte 2020

met Geen reacties
Deze winactie is helaas al verlopen.
Doneer € 5,- en maak kans op dit prachtige egelschilderij op steigerhout (40×50 cm). U ondersteunt ons hiermee in de strijd tegen de Egelziekte 2020!
Helaas zijn er alweer meldingen van mogelijk besmette egels met de Egelziekte 2020 (voor meer informatie zie onze website: (https://www.egelbescherming.nl/egelziekte-2020/
Egelbescherming Nederland heeft vorig jaar de Werkgroep Egelziekte 2020 opgericht, waarbij onder andere universiteiten van Nederland en België, het RIVM en het DWHC betrokken zijn. Dit heeft geleid tot ons eerste succes en dat is een effectieve behandeling voor egels die binnengebracht worden als ze zich nog in het beginstadium van deze ziekte bevinden. Voor nog betere resultaten is het nodig de oorzaak te achterhalen. Van COVID-19 weten we inmiddels wel hoe moeilijk dit is.

Om de Egelziekte 2020 verder te bestrijden hebben wij uw hulp nodig. Hiermee kunnen wij de behandelingsmethode uitbreiden en nog beter een mogelijk vaccin ontwikkelen.
In samenwerking met Schilderen & Meer organiseren wij een loterij. Zij bieden schilderworkshops aan en hebben een van hun creaties met een egel in de hoofdrol op steigerhout aangeboden als de hoofdprijs.

In onze webshop kunt u loten kopen voor € 5,- per stuk.
– Uw lotnummer staat vermeld in de orderbevestiging.
– De trekking zal plaatsvinden op zondag 18 april a.s. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld en natuurlijk bekendgemaakt op onze social media.

Schilderen & Meer ondersteunt deze actie met een bijdrage van € 2,50 per verkochte egelworkshop en Stichting DierenLot verdubbelt het bedrag tot € 1.250,-. Dus help mee dit mooie bedrag op te halen!

Alvast onze hartelijke dank en wij wensen u hele fijne Paasdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *