Christmas Challenge 2021

met Geen reacties

Een paar keer per jaar organiseert stichting DierenLot een actie waarbij dierenorganisaties geld kunnen ophalen. Het opgehaalde bedrag wordt door stichting DierenLot verdubbelt waardoor er extra geld voor de dieren beschikbaar komt.

In december is dat de Christmas Challenge. Ons thema is: Help de egels de winter door! Met de verkoop van leuke egelsokken, maar elke donatie is van harte welkom, hopen wij € 2,500,- op te halen. Stichting DierenLot verdubbelt dit bedrag tot € 5.000,-. Egelbescherming Nederland is druk bezig met het ontwikkelen van het optimale egelhuis. De lucht en vochtcirculatie in de meeste egelhuizen, die nu verkrijgbaar zijn, is onvoldoende tot slecht. Hierdoor sterven onnodig veel egels of ontwaken met zware huid en schimmelproblematiek uit hun winterslaap.

Help ons deze egels helpen. Doneer hier: https://www.arkelchristmasstation.nl/organisatie/help-de-egels-de-winter-door?), start zelf een mooie actie of kies leuke egelsokken uit ons assortiment of een ander cadeau uit onze egelshop: https://www.egelbescherming.nl/shop/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *