Met SPOED GEZOCHT! Vrijwilligers (met name op de zondag)

Met SPOED GEZOCHT! Vrijwilligers (met name op de zondag)

met Geen reacties
Met spoed zijn wij op zoek naar vrijwilligers, met name op de zondag. Scholieren zijn ook welkom om te reageren en het kan ook gaan om een vakantie vrijwilligersbaan! We hebben een hartstikke gezellig team van dierenliefhebbers die graag nieuwe collega’s verwelkomen. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden voor de fanatiekelingen. Kortom, wij kunnen alle hulp hard gebruiken! Dus meldt u snel aan en help de egels de zomer goed door te komen! Voor vragen of aanmelding kunt u het contactformulier hieronder invullen.
Werkomschrijving
Een egelverzorger werkt bij voorkeur één ochtend per week, minimaal één keer per twee weken. In de drukke periodes kan de dienst uitlopen tot 15:00 uur of later.
Doorgroeimogelijkheden
Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot medisch verzorger. U bent daarna in staat nieuw ingebrachte dieren te beoordelen op hun conditie en het instellen en uitvoeren van de behandeling/medicatie. Als medisch verzorger is bereidheid om medisch stand-by te staan en/of avonddiensten te draaien belangrijk.
Werkzaamheden
  • Dagelijks (medische) verzorging, te weten de verschoning van de hokken, het voeren en wegen van de dieren en de bijkomende registratie daarvan;
  • Het onderhouden van het gebouw en de was;
  • Het bijvullen van de voorraden;
  • Alle taken vermeld op de checklisten en vermeld in de protocollen, vallend onder de verzorgers;
  • Alle niet-specifieke taken als hulp bij open dagen en andere omstandigheden;
  • Geen uitspraken te doen naar pers en media;
  • Rechtstreeks verantwoording schuldig aan de dagleider en de beheerder.
Reacties zijn gesloten.