Steun ons en koop een egelpakket bij tuinspul.nl!

Steun ons en koop een egelpakket bij tuinspul.nl!

met Geen reacties

Tuinspul is een speciaalzaak in tuinartikelen, opgericht in 2007. Sinds 2015 is het onderdeel van Combs Garden. Ze richten zich op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn, en hebben uitgebreid (maar niet uitsluitend!) aandacht voor de moestuin. De laatste jaren is Tuinspul uitgegroeid tot een van de toonaangevende webshops voor tuiniers.

Tuinspul kiest voor een duurzame, biologische benadering van tuinieren. Geen gemotoriseerd gereedschap, geen bestrijdingsmiddelen op basis van gifstoffen, geen kunstmest. Ze werken zoveel mogelijk met gerecyclede en recyclebare verpakkingen en producten. Artikelen met een ecologisch keurmerk krijgen de voorkeur. Hun motto is: tuinieren met respect voor de omgeving en de natuur!

Tuinspul heeft nu een mooie actie: voor ieder verkocht egelpakket doneren zij €2,50 aan de Egelbescherming! Het pakket bestaat uit een fraaie egelmand, een egelvoerbak en een pak eiwitrijk hoogwaardig egelvoer! Allemaal verantwoorde producten van Vivara en speciaal samengesteld voor Tuinspul.

Tuinspul en de Egelbescherming hopen samen op een goede verkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *