Verzorgers gezocht voor onze opvang in Huizen!

met Geen reacties

We zijn voor alle dagen van de week, maar op dit moment vooral voor vrijdag en zondag, op zoek naar vrijwilligers om ons team op de opvang in Huizen te komen versterken! Je bent als verzorger direct betrokken bij de verzorging van de egels op onze opvang en maakt deel uit van een gezellig en divers team. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om veel te leren over egels en eventueel door te groeien naar de positie van medisch verzorger. Ook is het, bij gebleken geschiktheid, een optie om op termijn dagleider te worden en één of meerdere dagen per week de leiding te krijgen over het team.

Werkomschrijving

Een egelverzorger werkt minimaal 1 dag per week van 09:00 tot 15:00. Bij drukke periodes kan dit uitlopen tot later.

Werkzaamheden

  • Dagelijks (medische) verzorging, te weten de verschoning van de hokken, het voeren en wegen van de dieren en de bijkomende registratie daarvan;
  • Indien nodig de fles geven aan egels
  • Het onderhouden van het gebouw en de was;
  • Het bijvullen van de voorraden;
  • Alle taken vermeld op de checklisten en vermeld in de protocollen, vallend onder de verzorgers;
  • Alle niet-specifieke taken als hulp bij open dagen en andere omstandigheden;

Doorgroeimogelijkheden

Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot medisch verzorger. U bent daarna in staat nieuw ingebrachte dieren te beoordelen op hun conditie en het instellen en uitvoeren van de behandeling/medicatie. Ook is het, bij gebleken geschiktheid, een optie om op termijn dagleider te worden en één of meerdere dagen per week de leiding te krijgen over het team en het volledige reilen en zeilen van de opvang. Als medisch verzorger en als dagleider is bereidheid om medisch stand-by te staan en/of avonddiensten te draaien vereist.

 

Enthousiast geworden? Stuur ons dan een sollicitatie op info@egelbescherming.nl. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *