Kom stage lopen bij de Egelbescherming!

met Geen reacties

Doe jij een opleiding die met dieren te maken heeft, zoals Dierverzorging, Paraveterinair Dierenartsassistent, Eco & Wildlife, of ‘groen’ VMBO?

Heb jij interesse in inheemse wilde dieren, zoals egels?

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige stageplek waar je goed begeleid wordt en veel kunt leren?

Kom dan stage lopen op de egelopvang van Egelbescherming Nederland in Huizen!

Wij hebben het hele jaar enkele stageplekken beschikbaar, maar vooral in de periode van september tot december hebben wij stagiairs veel te bieden! In deze periode zijn er namelijk veel jonge egels op de opvang en kun je heel veel leren over het grootbrengen van verweesde wilde dieren.

Je draait mee in ons vaste team en houdt je onder andere bezig met het schoonmaken van de verblijven, het observeren van de egels en het registreren van gewicht en gedrag, en het geven van flesvoeding aan de jonge dieren. Afhankelijk van je niveau, leerjaar en interesse kun je ook assisteren bij de medische verzorging.

Wij besteden veel aandacht aan de begeleiding van de stagiairs; bij het werk op de opvang en bij de opdrachten die je voor school moet uitvoeren, maar ook begeleiden we je op persoonlijk vlak. Stage lopen kan best wel spannend zijn, maar we proberen het zo leuk en leerzaam mogelijk te maken!

Ben je enthousiast geworden? Op onze website kun je alvast veel lezen over onze opvang en over egels, de bijzondere dieren die wij opvangen. Wil je je aanmelden om stage bij ons te lopen, stuur ons dan een mail op info@egelbescherming.nl!

(Let op: Wij accepteren alleen aanmeldingen van stagiairs die ouder zijn dan 14 jaar, en we werken niet mee aan de zogenaamde maatschappelijke stages.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *